luni, iulie 16, 2007

Consumator de publicitate

Nu sunt un specialist, nici nu am aspiratii de a fi vreodata, dar sunt consumator de publicitate. Am renuntat de mult la obiceiul de a schimba canalelele TV cand intra calupurile de publicitate si de promo, de ce? din doua motive, primul, cand e publicitate pe un canal cu siguranta este sau va fin in urmatoarele 20'' si pe celelalte, iar al doilea motiv, televizorul alb-negru fara telecomanda :)) De la un moment dat au inceput sa-mi placa reclamele, unele mai mult, altele mai putin, sa incep cu cele proaste, acum ... cine sunt eu sa judec daca sunt proaste sau nu ... ca doar nu ma pricep, da' ... cine o fi dat bani sa apara prostiile alea pe posturi??
deci ... dintre cele mai cumplite o sa mentionez doar pe cea pentru Paduden, o femeie - pisica rupta de dureri menstruale si o Xena cam slabanoaga, pe o canapea dintr-o sufragerie tipic romaneasca; ughhhhh, mi se face pielea gaina numa' cand ma gandesc.
reclame simpatice, ... pai sa enumeram trei - Sprite - cu premiile gigantice :) - Coca Cola - cu baiatu ala ce imparte sticla de cola cu oricine/ orice si se metamorfozeaza :D - si aaaaaaaa, si Fulga, nu sunt un fan, dar ultimele spot-uri sunt chiar simpatice.
aura