duminică, septembrie 02, 2007

Ultima bere in Vama

miercuri
Stuf/ Vama Veche


Am ajuns si ultima zi in Vama. Speram sa prelungesc vacanta pana duminica, dar poate e mai bine asa. Am luat pranzul, aceleasi trei clatite :D, variatiuni de umplutura, dar la fel de delicioase. Nu stiu daca o sa pot termina ultima bere, pur si simplu nu sunt ‚in the right mood’ desi afara e la fel de cald.

Azi marea a fost calma, linistita si calda, limpede de imi puteam vedea degetele de la picioare pe fundul apei.

In Stuf, aproape aceleasi fete, aceiasi baieti draguti la bar si totusi parca lume mai putina. Sfarsit de august cand ‚teoretic’ vara se muta pe alte meleaguri lasand loc nostalgiei toamnei; dupa cum scria Danutz, „Cri, cri, toamna gri” ...




Speram ca momentul plecarii din Vama sa coincida cu momentul intoarcerii in camera din Drumul Taberei, cu laptop-ul in brate, conectata fara fire la blog-uri, la povesti, la prieteni, la amici, cunostinte mai vechi sau mai noi. Pana atunci insa mai sunt 4 zile acasa, la Braila; decizie luata pe neasteptate, iar acum trebuie sa ma gandesc „how to take the most out of it” .


Septembrie vine cu promisiuni de filme franceze proiectate la Uranus, cu Wednesday Orange movies, cu nasu’n articolele din B24FUN si cu gandul la urmatoarea vara-n Vama cand voi fi trecut de 27 de ani si probabil voi fi la fel de singura si in asteptarea/ cautarea unei iubiri intarziate.

4 Comments:

At septembrie 02, 2007 11:09 p.m., Blogger Dan said...

nu fii asa trista ca poate mai reusim sa dam o fuga si in septembrie...cica se anunta vreme torida si ar fi pacat sa nu profitam de ea

 
At septembrie 03, 2007 12:17 a.m., Blogger Aura said...

io-s de acord, ca tre sa-mi intretin bronzul :) so ... cand plecam????? :P

 
At septembrie 03, 2007 5:50 a.m., Blogger Dan said...

urmatoarea vara-n Vama cand voi fi trecut de 27 de ani si probabil voi fi la fel de singura si in asteptarea/ cautarea unei iubiri intarziate.
asta suna tare tendentios nene !!!

 
At septembrie 03, 2007 10:18 a.m., Blogger Aura said...

Doamne Dane da' ce cuvinte complicate folosesti si tu la 5 AM, greu s-a mai facut gratarul ala, asa-i?? :P

 

Trimiteți un comentariu

<< Home