marți, august 07, 2007

Buna dimineata ploaie!!

In sfarsit ploua in Bucuresti. Ploua de aseara; imi place mirosul de ploaie, mai ales intr-un oras ca Bucuresti unde aerul nu miroase a poiana cu flori. Am dormit aseara in lenjerie noua de pat, galbena, cu alb si flori albastre, cu fereastra semi-deschisa sa aud ploaia. Dimineata, cu greu m-am urnit din asternut, dar o data ce am iesit din dus m-a invaluit o stare de bine cum de mult nu mi s-a mai intamplat, mai ales pe vreme asa ploioasa. M-am bucurat sa pot imbraca iar blugii, sa-mi iau noua umbrela si sa ma pornesc printre stropii mari de apa catre birou. Imi place ca pot sa merg pe jos, ca nu ma mai inghesui intr-un tramvai sau troleu, ca nu mai stau in coloane interminabile de masini. Asadar, m-am bucurat de ploaie, de zgomot, de aer, si am ajuns la birou o data cu alte umbrele ce se adunau ciufute si morocanoase la lift. E fain sa privesti de sus, de la etajul noua cum se populeaza parcarea si cum umbrelele colorate ca mici bomboane de skittles se aduna spre intrare. Ca sa fie dimineata si mai perfecta - daca ma pot exprima asa - am servit la micul dejun o jumatate de inghetata de portocale cu fructe confiate si sos de ciocolata. Totul indica o zi de marti formidabila :)

6 Comments:

At august 07, 2007 10:23 a.m., Blogger ciacob said...

Este minunat sa privesti de sus, complet uscat si la caldurica, dar e ingrozitor sa mergi prin ploaia care te biciuie din toate partile :(

Si e si mai naspa sa stai ud leoarca cateva ore pana te usuci :P

 
At august 07, 2007 1:13 p.m., Blogger Aura said...

Si eu am mers aseara 20 de minute prin ploaie, dar cred ca ma gandeam aiurea de nu am observat efectele asa cum le observi tu :) Cat despre stat cateva ore pana sa te usuci ... ai stat in ploaie?? ca altfel nu-mi explic :)

 
At august 07, 2007 1:17 p.m., Blogger Gelu said...

Aseara prin ploaie insemnand cu umbrela deasupra capului. Si e ciudata oda adusa ploii intr-un blog numit "Strop de soare" :) Isn't it Ironic?

 
At august 07, 2007 4:18 p.m., Blogger Aura said...

am mers 20 de minute pana sa ajung la umbrela :) si cele doua, strop-ul de soare si ploaia nu se exclud; la tine da?

 
At august 07, 2007 4:44 p.m., Blogger Gelu said...

Ah... Strop, nu stropi ;)

 
At august 07, 2007 9:23 p.m., Blogger Aura said...

Aham :) strop, si poate fi si de soare, nu doar de ploaie, da???? :)

 

Trimiteți un comentariu

<< Home